Funding: The Future over subsidiekansen via Interreg

Interreg Vlaanderen-Nederland subsidieert grensoverschrijdende projecten voor slimme, groene en inclusieve groei. Op 19 september is vanuit dit samenwerkingsprogramma een evenement georganiseerd waar de nieuwe subsidieperiode en gerealiseerde innovaties en investeringen aan bod komen. Belangstellenden zijn van harte welkom hierbij.

Het event Funding: The Future heeft de nieuwe subsidieperiode 2021-2028 van Interreg Vlaanderen-Nederland op het programma. De organisatie wil dit programma optimaal vormgeven en ontvangt graag input van betrokkenen uit de sector als het gaan om de uitdagingen waarmee ze te maken hebben.

Op dit moment steunt Interreg bijna 80 toekomstgerichte projecten. Tijdens de bijeenkomst op 19 september zijn gerealiseerde innovaties door samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen, het onderwijs en overheden, met steun van Interreg te zien.

Funding: The Future vindt plaats in Alta Ripa II (Engelstraat 6 in Oud-Turnhout). Als je medio juni een uitnodiging wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@grensregio.eu of schijf je in op de nieuwsbrief van Interreg (via www.grensregio.eu, onderaan in het gele kader).