Kom naar ons online slotevent op 7 december!

Vanwege de coronamaatregelen hebben we er voor gekozen ons slotevent – Leven & Water online te laten plaatsvinden. In een dynamische talkshow kijken we terug- én vooruit naar de ontwikkelingen op het gebied van innovatieve afvalwaterzuivering in het algemeen en I-QUA in het bijzonder. Je volgt deze talkshow comfortabel via een live verbinding. Heb je vragen of opmerkingen tijdens de uitzending? Die kun je kwijt via een speciaal WhatsApp-nummer!
 
De afgelopen 4 jaar hebben we binnen het I-QUA project onderzoek gedaan naar de toepassing van decentrale/lokale afvalwaterzuiveringen in het buitengebied. Hoe draag je als innovatieplatform bij aan oplossingen voor een mondiaal probleem?  Op 7 december gaan we in op de projecten van I-QUA in Vlaanderen en Nederland. Om van elkaar te leren en nog belangrijker; om ambitie door te vertalen naar concreet beleid. Een blik terug en vooral een blik naar voren om verder bij te dragen aan de oplossingen van morgen. Hoe gaan we in de toekomst om met afvalwater in het buitengebied?
 
Wat kun je verwachten:
– Online Slotevent I-QUA
– 7 december 2021
– 13:30 tot 16:00 uur
– Dynamische talkshow met interactieve chat; stel online je vragen
Inspirerende gasten: Harold Soffner (gemeente Bernheze), Veerle Depuydt (Vlakwa), Jan Goossens (bestuurder Aquafin), Peter van Dijk (bestuurder Waterschap Aa en Maas), Hugo Gastkemper (directeur stichting Rioned) en meer!
– De link naar het online event en meer informatie over het programma ontvang je snel na aanmelding

Meld je aan voor ons slotevent op 7 december. Vul hieronder je gegevens in!